Godt nytt fiskeår med Zpey

Zpey skriver følgende i en pressemelding: "For de fleste mennesker i vår del av verden, er julen en tid for stille ettertanke og for å bry seg om de som er nærmest deg. En måte å vise hvor mye du bryr deg er gjennom gaver". Hint hint.


Zpey har ingen problemer med å varte opp med gode julegavetips. I løpet av inneværende år har fluefiskeprodusenten kommet med stenger og andre produkter som kan legges under juletreet. I februar kommer flere nyheter. Nye og forbedrete fluefiskesnører er på trappene. Det samme er en ny Zpey Epsilon-snelle, med nytt bremsesystem og nye farger. Jula varer fram til februar, minst...

Zpey lanserer noe de kaller en "fluefiskesnøre-emballasjerevolusjon". Det vil si at selskapet presenterer sine nye snører på splitter nye, små og gjennomsiktige, plassbesparende spoler. Snøret kan ses gjennom emballasjen. Alt er like synlig, også snøret på spolen.

I oktober ble stangseriene Zpey HM Scandic SW og Zpey Tropic SW lansert. Disse er primært for sjøfiske. Nå jobber Zpey med to nye stangserier. Zpey HM (Henrik Mortensen) Signature og Zpey Inspire. Signaturstengene blir designet for bestemte typer fluefiske. Inspire-stengene skal være prisgunstige. Åtte stenger tilbys innen de fleste typer fluefiske. I februar, altså.

Se en video om hvordan man skifter fra venstrehendt til høyrehendt fluesnelle HER

Kommentarer