Morten B. Stensaker nominert til "Årets skribent" i Gullkroken 2014

HOOKED, Norges største sportsfiskemedie, gleder seg til å kåre vinnere i mange kategorier når Gullkroken 2014 går av stabelen i Oslo lørdag denne uka. Gullkroken er sportsfiskernes svar på Oscar-utdelingen. Et årlig arrangement der norsk sportsfiske hylles. I år er Morten Borgenvik Stensaker nominert i kategorien «Årets skribent»

Stensaker bor på Årnes i Nes på Romerike når han ikke er ute på sine mange turer. I år har han bidratt i blant annet sportsfiskeblader med flotte reportasjer fra interessante fiskedestinasjoner i inn- og utland.
Elsker naturen: Morten Borgenvik Stensaker fra Årnes har utmerket seg i år både som skribent og fotograf. Han er en av de nominerte i Gullkroken 2014. Her er han i båt på Oldevann i Stryn, Sogn og Fjordane. Foto: Morten B. Stensaker
I år har han også gjort seg positivt bemerket lokalt, blant annet i Galleriet i Nes kulturhus med en utstilling av egne naturfotografier. Stensaker betegner seg selv gjerne som en naturbruker, som nyter tilværelsen ute i skog og mark med eller uten fiskestang.

Gullkroken arrangeres for tredje år på rad. Suksessen har medført at arrangementet har vokst ut av sine opprinnelige lokaler på Riksscenen i Oslo. Førstkommende lørdag finner festen sted på ærverdige Christiania Teater i Oslo, og motivasjonen er å dele ut hyllest, skape inspirasjon og samle norsk sportsfiske.

– Det er jo svært hyggelig å bli nominert. Jeg får finne fram noen fine klær og reise innover for å ha det gøy, sier Stensaker til Raumnes, lokalavisen for Nes på Romerike.

Les hele saken HER

Kommentarer